NBA

Νίκη στην παράταση για τους Γουλβς, ανησυχία για Τάουνς

Νίκη στην παράταση για τους Γουλβς, ανησυχία για Τάουνς
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Έπειτα από τρομερό παιχνίδι οι Γουλβς νίκησαν με 135-130 τους Γουίζαρντς, ωστόσο δεν χάρηκαν τη νίκη τους, αφού είδαν τον Τάουνς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Οι Γουλβς πετσόκοψαν τις ελπίδες των Γουίζαρντς για είσοδο στα playoffs, ωστόσο το τίμημα που ενδέχεται να πληρώσουν για αυτό ίσως δεν άξιζε τον κόπο. Η Μινεσότα πήρε τη νίκη με 135-130 επί της Γουάσινγκτον στην παράταση, ωστόσο στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα είδε τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να τραυματίζεται και να αποχωρεί.

Ο All Star φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο δεξί γόνατο, με το χειρότερο να είναι πως δεν φάνηκε να δέχεται κάποιο χτύπημα παρά να χτυπάει μόνος του. Αμέσως κατευθύνθηκε κουτσαίνοντας προς τον πάγκο και δεν επέστρεψε, με τους Γουλβς πλέον να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η αποχώρηση του Τάουνς πάντως δεν επηρέασε στο τέλος τη Μινεσότα. Όπως δεν την επηρέασε και το τρίποντο του Μπράντλεϊ Μπιλ στο τέλος της τέταρτης περιόδου που ισοφάρισε σε 121-121 και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Γουλβς απλώς ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη.

Ο Τάουνς με 40 πόντους και 16 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντέρικ Ρόουζ να προσθέτει 29 πόντους και τον Ταζ Γκίμπσον 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τους Γουίζαρντς, ο Μπιλ είχε 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Τρέβορ Αρίζα 27 πόντους και ο Μπόμπι Πόρτις 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ: Σάριτς 13, Μπάτες-Ντιόπ 12, Τάουνς 40 (16 ριμπάουντ), Τιγκ 7 (8 ασίστ), Οκότζι 3, Όλιβερ 7, Γκίμπσον 15 (13 ριμπάουντ), Τζόουνς 4, Ρόουζ 29, Ρέινολντς 29

ΓΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ: Πόρτις 21 (12 ριμπάουντ), Αρίζα 27, Γκριν 10, Μπιλ 36 (10 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Σατοράνσκι 9 (11 ασίστ), Πάρκερ 15 (8 ριμπάουντ), Μπράουν 2, Ντέκερ 2, Μπράιαντ 8

Δείτε εδώ την κατάταξη σε όλους τους ομίλους του ΝΒΑ

AP Photo/Jim Mone

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ