ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη κι επί της Ζελέζνικ

Νίκη κι επί της Ζελέζνικ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 91-74 της Ζελέζνικ στο τελευταίο του φιλικό στη Σερβία, κάνοντας στο "4 στα 4" στα τεστ προετοιμασίας και επιστρέφει στην Αθήνα την Τρίτη.

Κατά διαστήματα οι "πράσινοι" έπαιξαν καλό μπάσκετ και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα φιλικό τους παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αν και ήταν κουρασμένοι από τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας έπαιξαν καλά κατά διαστήματα και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Ομπράντοβιτς και πάλι εμπιστεύτηκε τους Καλάθη, Νίκολας, Καϊμακόγλου, Φώτση και Μάριτς στη βασική πεντάδα. Η Ζελέζνικ αντιστάθηκε για λίγα λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των "πράσινων".

Ειδικά στο δ' δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά των 10 πόντων που είχε, αλλά την διεύρυνε κιόλας, με αποτέλεσμα να πετύχει άλλη μία ευρεία σε έκταση νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τιμήθηκε με τον αρχηγό της Ζέλεζνικ να του δίνει μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του προπονητή του Παναθηναϊκού. Όπως ήταν φυσικό, τόσο ο Σέρβος προπονητής όσο και οι Μάριτς, Τέπιτς καταχειροκροτήθηκαν.

Η αποστολή επιστρέφει από το Βελιγράδι την Τρίτη (28/9) το μεσημέρι, αλλά θα αναχωρήσει άμεσα για το εξωτερικό, καθώς την 1η Οκτωβρίου θα αναχωρήσει με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 38-46, 53-61, 74-91.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού: Νίκολας 17 (2), Μάριτς 5, Φώτσης 10 (2), Μπατίστ 2, Τσαρτσαρής 16 (2), Καλάθης 17 (1), Διαμαντίδης 7 (1), Περπέρογλου 11 (2), Βουγιούκας, Καϊμακόγλου, Σάτο 3, Σερμαντίνι 3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ