ΜΑΡΟΥΣΙ

Nίκη για πλέι οφ

Nίκη για πλέι οφ
Στίβενσον

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, το Μαρούσι, επιβλήθηκε με 93-73 της Ολυμπιάδας, στην Πάτρα και πλησίασε στα πλέι οφ

Η αντίσταση των "Αχαιών" είχε διάρκεια μόλις ένα δεκάλεπτο, αφού στο τέλος του πρώτου η διαφορά ήταν 5 πόντοι υπέρ της ομάδας του Μαρκόπουλου, που είχε να αντιμετωπίσει την καλή απόδοση των Δορκοφίκη και Οσμόκροβιτς.
Πιέζοντας στην άμυνα και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Στίβενσον, οι "κίτρινοι" επέβαλαν τον ρυθμό τους στη δεύτερη περίοδο και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 12 πόντους (37-49).

Από εκείνο το σημείο και μετά, δεν χρειάστηκε να ανεβάσει και πολύ τον ρυθμό του, το Μαρούσι, με τον τεχνικό των "κιτρίνων" να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο με 46-63.

Τηρώντας τη δέσμευσή του να δίνει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, ενόψει της επόμενης περιόδου στην Α2, ο Ντράγκαν Ράτσα, χρησιμοποίησε τους νεαρούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η τελική διαφορά να φτάσει στους 20 πόντους (73-93).

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 37-49, 46-63, 73-93

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ολυμπιάδα (Ράτσα): Βαβάτσικος, Οσμόκροβιτς 18 (2), Ιωακειμίδης 5 (1), Θεοδωράκος, Μούτσιος, Πέττας 15 (2), Δορκοφίκης 24 (1), Πετρόπουλος 7 (1), Καραβολας, Λάππας 4

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 22 (6), Νοέας, Χαραλαμπίδης 14 (4), Μπουντούρης 3 (1), Μιλισάβλιεβιτς 6, Μπράιαντ 11, Στεφανίδης 11 (2), Μαυροειδής 10, Κογιαντίνοβιτς 3 (1), Παραγιός 2, Γλυνιαδάκης 4, Καϊμακόγλου 7 (1)

Στην διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε στο γόνατο και στον προσαγωγό , ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί ακριβώς την Κυριακή το πρωί, οπότε θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Δημήτρη Τσούκα.

Ο προπονητής των νικητών, Σούλης Μαρκόπουλος, είπε μετά το ματς: " Είχαμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε μία μαχητική ομάδα, όπως είναι η Ολυμπιάδα και κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ, που αποτελούν τον κύριο στόχο μας".

Τέλος, ο τεχνικός της Ολυμπιάδας, Ντράγκαν Ράτσα, τόνισε: " Ξέραμε τι ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για την επόμενη χρονιά και γι' αυτό δουλεύουμε σκληρά".


















TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ