NBA

Νέος προπονητής των Χιούστον Ρόκετς ο Ίμε Ουντόκα, δύο τα όνειρα του οργανισμού

Ο Ίμε Ουντόκα
Ο Ίμε Ουντόκα Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Από τη Βοστώνη στο Χιούστον ο Ίμε Ουντόκα, που πήρε την πρόταση των Ρόκετς οι οποίοι πλέον ονειρεύονται δίδυμο Χάρντεν - Γουεμπανιαμά.

Στα 45 του, μετά από μία σεζόν μακριά από τους πάγκους εξαιτίας του σκανδάλου στους Μπόστον Σέλτικς, ο Ίμε Ουντόκα είναι πλέον έτοιμος να γυρίσει στο NBA καθώς σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN συμφώνησε με τους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Τεξανοί αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα μετά από την ανεπιτυχή θητεία του Στίβεν Σάιλας και πλέον ονειρεύονται δύο πράγματα: να κερδίζουν τη λοταρία για να επιλέξουν στο νούμερο 1 του NBA Draft 2023 τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά και να πείσουν τον Τζέιμς Χάρντεν να αποχωρήσει από τους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς για να γυρίσει στο Χιούστον και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Ο Ουντόκα βρέθηκε στο στόχαστρο και των Τορόντο Ράπτορς, αλλά και των Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο προτίμησε την προοπτική των νεαρών Ρόκετς που έχουν "δεμένους" τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν τους Κέβιν Πόρτερ, Τζέιλεν Γκριν, Τζαμπάρι Σμιθ, ΤζέιΣον Τέιτ, Άλπερεν Σενγκούν, Τάρι Ίζον, Ουσμάν Γκαρούμπα, Κένιον Μάρτιν.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ