ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ

Νέοι "μνηστήρες" για τον Τζέιμς Χάρντεν, οι Ρόκετς ελπίζουν σε πλειστηριασμό

Ο Τζέιμς Χάρντεν σε φάση από αγώνα των Χιούστον Ρόκετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν σε φάση από αγώνα των Χιούστον Ρόκετς EUROKINISSI

Και νέες ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Τζέιμς Χάρντεν, που μένει στο Χιούστον και μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τους Ρόκετς.

Μένει μέχρι να φύγει... Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στον "γάμο" των Ρόκετς με τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς φαίνεται πως είναι πια θέμα ημερών, εβδομάδων, μηνών το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς η ομάδα του Χιούστον ψάχνει την καλύτερη πρόταση κι ο "Μούσιας" τρόπο για να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στη ζωή και την καριέρα του.

Οι Νετς, οι Χιτ και οι Σίξερς βρίσκονταν ούτως ή άλλως -μαζί με τους Μπακς που δεν ασχολήθηκαν μαζί του- στην κορυφή της λίστας που έδωσε ο Χάρντεν στους Ρόκετς, πλέον όμως φαίνεται πως στο παιχνίδι για την διεκδίκηση/απόκτησή του έχουν μπει κι άλλες ομάδες.

Οι Σέλτικς λέγεται ότι είχαν επαφή με τους παράγοντες της οργανισμού του Χιούστον, το ίδιο και οι Νάγγετς, χωρίς πάντως να είναι ξεκάθαρο γιατί ενδιαφέρονται για εκείνον από τη στιγμή που έχουν χτίσει καλά ρόστερ μέσα από πολυετείς διαδικασίες που τους έδωσαν ισορροπία, ταυτότητα και μια ξεχωριστή κουλτούρα από αυτή του Χάρντεν.

Οι Σέλτικς έχουν στην πεντάδα τους Σμαρτ, Μπράουν, Τέιτουμ και χρησιμοποιούν τους Τιγκ, Τάις, Tόμπσον στο πλευρό τους και περιμένουν την επιστροφή του Κέμπα Γουόκερ στα παρκέ, οι Νάγγετς πηγαίνουν με τους Μάρεϊ, Χάρις, Πόρτερ, Μίλσαπ, Γιόκιτς, ο Χάρντεν προφανώς και είναι ανώτερου επιπέδου παίκτης από κάθε γκαρντ των δύο ομάδων, σίγουρα όμως όποιος τον αποκτήσει θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν μέχρι να τον προσαρμόσει στη φιλοσοφία και το στιλ παιχνιδιού του.

Το συμβόλαιο του Χάρντεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, με εκείνον πάντως να έχει option για να βγει στην αγορά ως free agent το καλοκαίρι του 2022. Οι Χιτ, οι Νετς και οι Σίξερς συνεχίζουν να ενδιαφέρονται, χωρίς πάντως να "καίγονται" αυτή τη στιγμή καθώς τα... τερτίπια του 31χρονου γκαρντ έχουν ρίξει αισθητά την αξία του και οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες ούτε για τους Ρόκετς, ούτε για τους "μνηστήρες".

TAGS ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΙΞΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ