ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο ξέσπασμα του Μάικ Τζέιμς στο Twitter: “Κάποιος να δώσει εξηγήσεις”

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi

Ενοχλημένος με τη διαιτησία στο Τελ Αβίβ, ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε εξηγήσεις μετά το τέλος του αγώνα Μακάμπι - Αρμάνι Μιλάνο. Που αλλού, στον λογαριασμό του στο Twitter φυσικά.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε την προσπάθειά της στο Τελ Αβίβ, στο τέλος της βραδιάς όμως ένα τρίποντο του Άντζελο Καλογιάρο, το μοναδικό του καλάθι στην αναμέτρηση, την έριξε στο καναβάτσο. Η Μακάμπι πήρε τη νίκη και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague και ο Μάικ Τζέιμς ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας των Ιερεθουέλο – Χορντόφ – Πέτεκ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μπράβο στη Μακάμπι, κέρδισε δίκαια. Δεν γίνεται όμως να παίζω ολόκληρο ματς και να μη σουτάρω μία βολή. Κάποιος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις” έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, που έπαιξε 33:25, σκόραρε 16 πόντους με 5/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκλεψε μία μπάλα, δεν έκανε λάθος και συγκέντρωσε 22 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ