ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέο στραπάτσο για την Εφές, έχασε και από την Καρσίγιακα

Νέο στραπάτσο για την Εφές, έχασε και από την Καρσίγιακα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην EuroLeague, η Εφές έχασε και από την Καρσίγιακα στο τουρκικό πρωτάθλημα, υποχωρώντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην 33η αγωνιστική της EuroLeague, που σήμανε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, η Αναντολού Εφές έχασε και από την Πινάρ Καρσίγιακα (98-83) στην 24η στροφή του τουρκικού πρωταθλήματος, παρότι βρέθηκε +12 στο φινάλε της πρώτης περιόδου (16-28).

Μετά από το εν λόγω αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα για την τρίτη θέση (18-6), με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να μένει τέταρτη (17-7).

Ο Τζέιλον Μπράουν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ουφούκ Σαρίτσα, πετυχαίνοντας 23 πόντους. Ακολούθησαν οι Βίτο Μπράουν και Άνχελ Ντελγκάδο με 17 πόντους έκαστος, ενώ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Από πλευράς Εφές, που παρατάχθηκε χωρίς τον Βασίλιε Μίτσιτς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, 19 πόντους προσέφερε ο Ελάιτζα Μπράιαντ, 18 ο Ροντρίγκ Μπομπουά και από 16 οι Γουίλ Κλάιμπερν - Άντε Ζίζιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-28, 47-47, 77-68, 98-83

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ