ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Νέο πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε εκ νέου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αυτή τη φορά με την αιτιολογία της δυσφημηστικής συμπεριφοράς για το άθλημα. "Αντισυνταγματική η τιμωρία", επισημαίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Για μία ακόμη φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ αυτών που τιμωρούνται από τον Αθλητικό Δικαστή. Σήμερα (22/6) η αιτιλογία που δόθηκε αφορά τη " δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά" και επιφέρει πρόστιμο ύψους 26.000€ (στον ίδιο και την ΚΑΕ), μαζί με έξι μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να επισημαίνει πως οι τιμωρίες προς το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι νομικά αβάσιμες και αντισυνταγματικές.

Αφορμή για τη νέα τιμωρία αποτέλεσαν οι δηλώσεις που έκανε on camera στο παιχνίδι της regular season με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η απόφαση:

" Επιβάλλεται:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Κ.Α.Ε., ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για την από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών και πρόστιμο 11.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ανωτέρω από 2-5-2015 δυσφημιστική για το άθλημα της καλαθόσφαιρας συμπεριφορά του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 15.000,00€".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ