ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Νέο πλήγμα για την Ιταλία, εκτός και ο Ντατόμε ενόψει Προολυμπιακού

Ο Λουίτζι Ντατόμε με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Λουίτζι Ντατόμε με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Λουίτζι Ντατόμε έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής Ιταλίας για το Προολυμπιακό τουρνουά, προσθέτοντας το όνομά του δίπλα σε αυτό του Μάρκο Μπελινέλι.

Ο Λουίτζι Ντατόμε δεν θα ενισχύσει την εθνική Ιταλίας στο Προολυμπιαό τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6-4/7), σε μία ακόμα σημαντική απουσία για την "σκουάντρα ατζούρα" μετά από αυτή του Μάρκο Μπελινέλι.

Ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο ταλαιπωρείται από μία σειρά από μικροτραυματισμούς και δεν θέλει να ρισκάρει ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να αποτελέσει τον δεύτερο σημαντικό απόντα της Ιταλίας. Βασικά, ενδεχομένως να είναι η τρίτη σημαντική απουσία για τους Ιταλούς, αφού αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να ενισχύσει την ομάδα και ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Χοκς, αφού παίζει ακόμα στα playoffs, με την ομάδα του να βρίσκεται στο 2-2 στην σειρά του δεύτερου γύρου με τους Σίξερς.

Η Ιταλία βρίσκεται στον 2ο Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου, μαζί με την Σενεγάλη και του Πουέρτο Ρίκο. Στον 1ο Όμιλο βρίσκονται η οικοδέσποινα Σερβία, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Φιλιππίνες.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ