ΙΤΑΛΙΑ

Χωρίς Μπελινέλι η Ιταλία στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου

Ο Μάρκο Μπελινέλι με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάρκο Μπελινέλι με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας EUROKINISSI

Ο Μάρκο Μπελινέλι ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Ιταλίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6-4/7), σε μία τεράστια απουσία για την "σκουάντρα ατζούρα".

Ο Μάρκο Μπελινέλι έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής Ιταλίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6-4/7), αφού δήλωσε κουρασμένος.

Ο Ιταλός σταρ γνωστοποίησε τα νέα με δήλωσή του στο σάιτ της ιταλικής Ομοσπονδίας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "δυστυχώς δεν θα μπορέσω αυτό το καλοκαίρι να ενισχύσω την εθνική ομάδα. Ήταν μία πολλή απαιτητική σεζόν για εμένα σε σωματικό επίπεδο, αφού έφτασα στην Βίρτους τον Δεκέμβριο, χωρίς προετοιμασία, κάτι που είναι βασικό για να είναι κάποιος έτοιμος.

Δούλεψα σκληρά για να ενταχθώ στην ομάδα και να βρω ρυθμό, ακόμα και πιέζοντας τον εαυτό μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσω την σεζόν με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ειδικά στους κοιλιακούς. Πρέπει να σταματήσω για λίγο για να ξεκουραστώ προκειμένου να είμαι 100% έτοιμος τον Σεπτέμβριο. Μίλησα με τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος ξέρει ότι αυτό δεν είναι το "αντίο" μου στην εθνική. Αγαπάω την εθνική και θα την υποστηρίζω στο Προολυμπιακό τουρνουά"

Η Ιταλία βρίσκεται στον 2ο Όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου, μαζί με την Σενεγάλη και του Πουέρτο Ρίκο. Στον 1ο Όμιλο βρίσκονται η οικοδέσποινα Σερβία, η Δομινικανή Δημοκρατία και οι Φιλιππίνες.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ