ΑΡΗΣ

Nέλσον: "Θα μας βοηθήσει ο Ράιτ"

Nέλσον: "Θα μας βοηθήσει ο Ράιτ"
Νέλσον

Επίσκεψη το πρωί της Τετάρτης (08/04) στο Δημοτικό σχολείο Λητής θα πραγματοποιήσουν αθλητές της ομάδας

Το παρών για λογαριασμό των "κίτρινων" αναμένεται να δώσουν οι Κίντρεν Κλάρκ, Σπένσερ Νέλσον και Μπρέισι Ράϊτ που θα μιλήσουν στους μικρούς θαυμαστές τους για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσα από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/04) με την ΑΕΛ στο Αλεξάνδρειο.

Στα ευχάριστα για τον Αντρέα Ματσόν ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ενώ το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Σάββας Ηλιάδης που είχε παραμείνει στην Ρόδο μετά το τέλος της συνάντησης με τον Κολοσσό μετά από σχετική άδεια.

Από πλευράς του ο Σπένσερ Νέλσον σε δηλώσεις του στον Extra Sport 103FM και την εκπομπή Fast Break τόνισε για την νίκη επί τον Κολοσσό ότι: " Είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι όπου με την απόδοση που είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε αυτό που θέλαμε".

Όσο για το κυνήγι της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο δήλωσε: " Το σημαντικό για μας την στιγμή αυτή είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ και όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για τον στόχο της εξόδου στην Ευρωλίγκα ο Νέλσον είπε: " Θα τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ για να τα καταφέρουμε και να τον πετύχουμε", ενώ για την ενσωμάτωση του Μπρέισι Ράιτ τόνισε: " Πρόκειται για έναν καλό παίκτη που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει".

Κι όσο για τον κόσμο του Άρη ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε: " Θέλω να τους πω να παραμείνουν στο πλευρό μας μέχρι το τέλος και γιατί όχι στο τέλος να μην πανηγυρίσουμε ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Τέλος για την παραμονή του στον Άρη ο Νέλσον είπε: " Τη στιγμή αυτή δεν έχω κάποια πρόταση αλλά δεν το κρύβω ότι περνάω καλά και τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε αγαπήσει την Θεσσαλονίκη".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ