ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νέιπιερ: "Η διαφορά του Σφαιρόπουλου με τον Ιβάνοβιτς είναι ότι δίνει κίνητρο σε κάθε παίκτη, εγώ παίζω σκ@τ@ αυτή την περίοδο"

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ABA LEAGUE J,T,D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποθέωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Παρτίζαν λέγοντας ότι έχει κερδίσει τους παίκτες, ενώ μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι παίζει σκ@τ@ και πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε για 2η φορά μέσα σε μερικές ημέρες από την Παρτίζαν, αυτή τη φορά για την Αδριατική Λίγκα. Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 23 πόντους, αλλά ταυτόχρονα είχε μόλις 6/17 σουτ, εκ των οποίων 2/10 ήταν τρίποντα. Και αυτό τον έφερε σε φάση αυτοκριτικής, αν και δεν παρέλειψε να πει καλά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που αντικατέστησε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

"Η μεγάλη διαφορά του Σφαιρόπουλου με τον Ιβάνοβιτς είναι ότι δίνει κίνητρο σε κάθε παίκτη. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Δείχνει να πιστεύει σε όλους. Το έκανε και ο Ιβάνοβιτς αυτό, αλλά ο Σφαιρόπουλος μιλάει περισσότερο" δήλωσε αρχικά ο Νέιπιερ, για να προσθέσει:

"Ειλικρινά πιστεύει ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που μας είπε την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Ανέφερε ότι όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα για να έρθουν νίκες. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του με τον Ιβάνοβιτς".

Μιλώντας πάντως για την προσωπική του εμφάνιση, ο Αμερικανός άλλαξε ύφος και τα έβαλε με τον εαυτό του. "Ήμασταν κοντά, παίξαμε εξαιρετικά στην τρίτη περίοδο, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Ήταν δύσκολα δύσκολο για εμάς γιατί χάναμε σουτ" δήλωσε αρχικά ο Νέιπιερ, πριν ξεσπάσει κλείνοντας:

"Μιλώντας για την προσωπική μου απόδοση, παίζω σκ@τ@ αυτή την περίοδο. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά πρέπει να βρω γιατί σουτάρω τόσο άσχημα. Σε βάθος χρόνου θα καταλάβω. Είμαι σε μία νέα ομάδα, οπότε πρέπει να μάθω πότε να είμαι επιθετικός και πότε όχι.

Προφανώς δεν αστοχώ επίτηδες, αλλά όταν δεν βάζω τα σουτ πρέπει να ψάχνω τους συμπαίκτες μου. Θα βρω την λύση, αλλά είναι άσχημο το συναίσθημα αυτή την περίοδο".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ