NBA

Νέα βεντέτα του Ντουράντ στο Twitter, ξανά με δημοσιογράφο

Ο Κέβιν Ντουράντ σε φάση από αγώνα Νετς - Μπακς στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας
Ο Κέβιν Ντουράντ σε φάση από αγώνα Νετς - Μπακς στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας 2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ασταμάτητος ο Κέβιν Ντουράντ, τα έβαλε ξανά με δημοσιογράφο που είπε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τους Μπρούκλιν Νετς.

Η σεζόν του ολοκληρώθηκε, ο Κέβιν Ντουράντ έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο πριν μπει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για το ολυμπιακό τουρνουά και αρκετό από αυτόν τον χρόνο τον περνάει στο Twitter που πραγματικά λατρεύει.

Ο KD τα έβαλε ξανά με δημοσιογράφο, με την Τζάκι ΜακΜάλαν, επειδή εκείνη δήλωσε στο podcast του Μπιλ Σίμονς ότι "στόχος του είναι να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στο Μπρούκλιν, να αφήσει την κληρονομιά του εκεί". Ο σούπερ σκόρερ των Νετς είδε ένα σχετικό tweet, δεν έχασε χρόνο και απάντησε: "Για ακόμα μία φορά, δεν μιλάω ποτέ έτσι. Επίσης, δεν έχω κάποια σχέση με την Τζάκι για να έχουμε συζητήσεις σε βάθος σχετικά με τις διαθέσεις μου ως μπασκετμπολίστας. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε ένα άθλημα γνώμης, όμως προσπάθησε να δείξει ότι είμαστε φίλοι. Δεν είμαστε".

Ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Ράιντ Λέιμανς, είπε στον Ντουράντ πως "Εμείς που θεωρούμε την Τζάκι φίλη μας, λέμε τα καλύτερα. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσεις", για να απαντήσει ο KD: "Συγχαρητήρια φίλε μου, απόλαυσέ το".

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ