NBA

Έξαλλος ο Ντουράντ με υποτιθέμενα υποτιμητικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής Νετς - Μπακς (6/6/2021)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής Νετς - Μπακς (6/6/2021) 2021 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Ο πρώην παίκτης και νυν αναλυτής αγώνων, Τζέι Γουίλιαμς, αποκάλυψε λόγια που του είπε ο Κέβιν Ντουράντ, με τον σούπερσταρ των Μπρούκλιν Νετς να αντιδράει και να διαψεύδει τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Νετς έχουν ποδοπατήσει τους Μπακς στα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας, όμως ο Κέβιν Ντουράντ, που παίζει σπουδαίο μπάσκετ, βρέθηκε στην άβολη θέση να πρέπει να διαψεύσει κουβέντες που όπως εκείνος υποστηρίζει δεν βγήκαν ποτέ από το στόμα του.

Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ και νυν αναλυτής, Τζέι Γουίλιαμς, υποστήριξε πως ο KD του είπε "Μη με συγκρίνεις ποτέ ξανά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μη με ξαναβάλεις ποτέ στην ίδια πρόταση με αυτόν τον τύπο", με την αντίδραση του σούπερσταρ των Μπρούκλιν Νετς να είναι άμεση και πολύ έντονη. "Αυτό είναι ένα γ@μ...νο ψέμα! Ο Τζέι Γουίλιαμς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να μιλάει εκ μέρους μου" έγραψε ο Ντουράντ κάτω από δημοσίευση στο Instagram και στη συνέχεια μίλησε και μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

"Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν την καριέρα τους στα μίντια, θέλουν να είναι αποδεκτοί από μια βιομηχανία που θα τους τελειώσει όποτε εκείνη θέλει. Αφήστε με έξω από αυτή την χαζοσυζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος, ποιος έχει τη μεγαλύτερη κληρονομιά στο άθλημα και όλες αυτές τις ανοησίες. Δεν μιλάω καν με αυτόν τον τρόπο" έγραψε ο KD, που πάντως έχει δώσει πολλά δικαιώματα με τη συμπεριφορά του σε ιδιωτικές συζητήσεις, με τελευταίο τον πολύ άσχημο τρόπο με τον οποίο μίλησε στον Μάικλ Ράπαπορτ πριν απολογηθεί δημοσίως για τη συμπεριφορά του.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ