NBA

Χυδαία μηνύματα του Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε ο κωμικός Μάικλ Ράπαπορτ

Ο Ντουράντ με την φανέλα των Νετς την σεζόν 2020/21
Ο Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 KATHY WILLENS/ ASSOCIATED PRESS

Εκτός ελέγχου ο Κέβιν Ντουράντ, επιτέθηκε φραστικά στον κωμικό Μάικλ Ράπαπορτ που δημοσίευσε τα DMs που δέχθηκε από τον σούπερσταρ των Μπρούκλιν Νετς (PHOTOS).

Η προ ολίγων μηνών συνέντευξη του Κέβιν Ντουράντ στο Inside The NBA, την εκπομπή του ΤΝΤ στην οποία συμμετέχουν ο Σακίλ Ο' Νιλ, ο Κένι Σμιθ κι ο Τσαρλς Μπάρκλι, ήταν η αιτία ενός απίστευτου ξεσπάσματος του σούπερσταρ των Μπρούκλιν Νετς προς τον Μάικλ Ράπαπορτ.

Ο Αμερικανός κωμικός έγραψε στο Twitter πως ο KD έδειξε πολύ συναισθηματικός κι ευαίσθητος σε εκείνη τη συνέντευξη, με αποτέλεσμα να δεχθεί έναν καταιγισμό χυδαίων μηνυμάτων από εκείνον! Ο Ντουράντ έχει δείξει και στο παρελθόν πόσο ευάλωτος είναι στα social media, τα διαβάζει, τα παρακολουθεί, έχει παραδεχθεί πως διατηρεί burner accounts (λογαριασμούς με άλλα ονόματα) για να απαντάει χωρίς να εκθέτει τον εαυτό του, αυτή τη φορά όμως το παράκανε.

Ο Ντουράντ ζήτησε από τον Ράπαπορτ τη διεύθυνσή του, στη συνέχεια του είπε ότι θα τον φτύσει στο πρόσωπο όταν τον δει, του είπε να δώσουν ραντεβού για να τα πουν από κοντά, πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε όριο.

Ο Ράπαπορτ απέφυγε να απαντήσει, όμως όταν ο KD ήταν προσβλητικός προς τη σύζυγό του, αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι στον σταρ των Νετς που είπε πως: "Έχουμε πει και χειρότερα, όμως σήμερα εκνευρίστηκε. Λάθος μου".

Δείτε τς tweets με τα DMs που δημοσίευσε ο Ράπαπορτ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ