ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα ήττα για την Ρεάλ Μαδρίτης

Νέα ήττα για την Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η Ρεάλ έχασε και στη Μούρθια (86-79), για την 25η αγωνιστική της Liga Endesa. Δεν βοήθησε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Την περασμένη Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ άσχημη εμφάνιση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου και ηττήθηκαν. Απέναντι στην Μούρθια, για την 25η αγωνιστική της Liga Endesa, δεν κατάφερε να βρει την αντίδραση που επιθυμούσε. Κι αυτό γιατί οι "κόκκινοι" αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο δεν κατάφεραν να περάσουν από το "Municipal de Deportes" καθώς ηττήθηκαν με 86-79, αφήνοντας ξανά μόνη στην κορυφή την Μάλαγα. Μάλιστα, η νίκη αυτή ήταν η πρώτη, για την Μούρθια, μετά από 20 χρόνια στα οποία οι "μερένχες" είχαν την απόλυτη υπεροχή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Μπάμφορθ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Αντέλο (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) έκαναν τη διαφορά για τους νικητές. Πάνω απ' όλα, όμως, ήταν η πολύ καλή άμυνα σε παίκτες όπως ο Γιουλ (5 πόντοι), και Σέρχιο Ροντρίγκεθ (11 πόντοι). Ο Ρούντι Φερνάντεθ με 13 πόντους (και 3/10 σουτ) ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, τη στιγμή που ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε 8'29'' και πέτυχε 1 πόντο (0/2 δίποντα, 1/2 βολές), μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ