ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Νέα γκέλα της Αρμάνι στην Ιταλία, έχασε από την Σκαφάτι των Τζεντίλε, Λόγκαν, Στρέλνιεκς και Ρίβερς

Νέα γκέλα της Αρμάνι στην Ιταλία, έχασε από την Σκαφάτι των Τζεντίλε, Λόγκαν, Στρέλνιεκς και Ρίβερς
OLIMPIAMILANO.COM

Τέσσερις πρώην "Έλληνες", οι Νάντο Τζεντίλε, Ντέιβιντ Λόγκαν, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντιμίτρι Ρίβερς, υποχρέωσαν την Αρμάνι Μιλάνο σε μία ακόμα ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο 4-3 και την 8η θέση έπεσε η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Νέα εγχώρια γκέλα για την Αρμάνι Μιλάνο, που ηττήθηκε με 77-68 από την Σκαφάτι και έπεσε στο 4-3 στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ρεκόρ που την φέρνει στην 8η θέση της κατάταξης.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά και της Αρμάνι, Νάντο Τζεντίλε, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, καθώς πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Ο επίσης πρώην πράσινος και αειθαλής, Ντέβιντ Λόγκαν, είχε 6 πόντους, ενώ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιάνις Στρέλνιεκς προσέφερε 8 πόντους (2/2 τρίποντα) και 2 ριμπάουντ σε 15 λεπτά. Αξιόλογη παρουσία είχε ο Ντιμίτρι Ρίβερς, που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, καθώς έβαλε 13 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ.

Από πλευράς Αρμάνι διασώθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος άγγιξε το double-double με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο Άλεξ Πόιθρες με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 41-36, 62-52, 77-68

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ