ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Νέα φιλική ήττα για τον Αρκαδικό

Νέα φιλική ήττα για τον Αρκαδικό

Με ήττα συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεπούτο του Μάτι Νουουτίνεν, για τον Αρκαδικό. Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Προμηθέα Πατρών. Δεν αγωνίστηκε ο Άσκια Μπούκερ.

Χωρίς τον Άσκια Μπούκερ, αλλά με παρόντα τον Μάτι Νουουτίνεν αγωνίστηκε ο Αρκαδικός σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο το απόγευμα (19/9) στο κλειστό της Τρίπολης. Η ομάδα του Γιάννη Κστρίτη ηττήθηκε από τον Προμηθέα Πατρών (70-69), με τον Τοντ Μπράουν να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

" Είμαστε ικανοποιημένοι από κάποια στοιχεία που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε και δύο νέα παιδιά με ελάχιστες προπονήσεις, όμως και αυτοί έδειξαν με το "καλημέρα" πως μπαίνουν στο κλίμα των υπολοίπων. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, αλλά βρισκόμαστε στον σωστό", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Καραμαλέγκου. Ο 21χρονος πλεϊμέικερ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες ακόμνη.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 43-35, 57-50, 69-70

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Κωνσταντίνου, Βαν Όστρουμ 20 (5), Κοψαύτης 8 (2), Στεφανίδης 4, Μπράουν 8 (2), Νουουτίνεν 18 (3), Καλλινικίδης 5, Εζόμο 2, Τζουγκαράκης 4.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γιατράς): Ντιπ, Νοέας, Κουμπούρας, Γιαννικόπουλος, Χαμηλός, Πέττας, Γερομιχαλός, Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς, Τσάμης, Αλίχοτζιτς, Πάνος.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ