LIGA ENDESA

Νέα εντός έδρας ήττα για τη Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ο Τζαμπάρι Πάρκερ κόπηκε καθαρά στην τελευταία φάση

Νέα εντός έδρας ήττα για τη Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ο Τζαμπάρι Πάρκερ κόπηκε καθαρά στην τελευταία φάση
INTIME SPORTS

Ο Μέλβιν Έτζιμ έκοψε τον Τζαμπάρι Πάρκερ στην τελευταία φάση και η Μάλαγα νίκησε με 92-91 τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Στο ΣΕΦ κέρδισε φάουλ σχεδόν σε νεκρό χρόνο και έκρινε το Game 3 της σειράς με τον Ολυμπιακό. Λίγες ημέρες μετά, πήρε και πάλι φάουλ σε τρίποντο και έστειλε τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια στην παράταση. Το βράδυ της Παρασκευής (10/5), ωστόσο, ο Τζαμπάρι Πάρκερ κόπηκε στα ίσα και η Μπαρτσελόνα λύγισε ξανά εντός έδρας (91-92) από την Ουνικάχα Μάλαγα για την 33η αγωνιστική της Liga Endesa.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ πήρε τη μπάλα από την επαναφορά του Ρίκι Ρούμπιο, επέλεξε να διεισδύσει προς το καλάθι των Ανδαλουσιάνων και εκεί τον συνάντησε ο Μέλβιν Έτζιμ για να τον μπλοκάρει. Ο Κέντρικ Πέρι πήρε το ριμπάουντ, πέταξε τη μπάλα προς τα εμπρός και ο Τάισον Κάρτερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 16 πόντους (4/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/3 βολές σε 19:33).

Λαπροβίτολα (2 πόντοι σε 13:16), Σατοράνσκι (4 πόντοι, 0/5 σουτ σε 21:07), Αμπρίνες (3 πόντοι σε 16:12) έμειναν πολύ χαμηλά, με τον Τζαμπάρι Πάρκερ να είναι ο κορυφαίος των γηπεδούχων (22 πόντοι, 4/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 2/2 βολές σε 24 λεπτά) που έκλεισαν τον αγώνα με 48% στο δίποντο, 52% στο τρίποντο και 22 ασίστ για 12 λάθη.

TAGS LIGA ENDESA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ