ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα δωρεά της οικογένειας Αγγελόπουλου στο "Άγιος Σάββας"

Νέα δωρεά της οικογένειας Αγγελόπουλου στο "Άγιος Σάββας"

Η οικογένεια Αγγελόπουλου έκανε νέα δωρεά στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας, συνεχίζοντας το έργο της φαμίλιας, η οποία εδώ και χρόνια χρηματοδοτεί την δημόσια υγεία στη χώρα μας. "Χάρις σε σένα Ιωάννα", το μήνυμα.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματοποίησαν νέα δωρεά στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, συνεχίζουν το έργο της οικογένειας τους, η οποία δώ και χρόνια χρηματοδοτεί την δημόσια υγεία στη χώρα μας.

Στο πρόσφατο παρελθόν (το 2012), η οικογένεια Αγγελόπουλου (με τον Κωνσταντίνο, πατέρα των Παναγιώτη και Γιώργου), είχε κάνει δωρεά ενός γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας και εδώ και χρόνια έχει στηρίξει και εξοπλίσει το ιατρικό κέντρο με σύγχρονα μηχανήματα.

Αυτή την φορά, η οικογένεια Αγγελόπουλου, θέλοντας να βελτιώσει το κομμάτι των ακτινοθεραπειών, προσέφερε έναν νέο και υπερσύγχρονο γραμμικό επιταχυντή στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας", ανακαινίζοντας παράλληλα και την Ακτινοθερπευτική πτέρυγα. Μάλιστα, το μήνυμα στην είσοδο ανέφερε "Χάρις σε σένα Ιωάννα".

Νέα δωρεά της οικογένειας Αγγελόπουλου στο "Άγιος Σάββας"

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Έπρεπε να είναι εδώ η Ιωάννα, αλλά δυστυχώς δεν είναι"

Η Ιωάννα Αγγελοπούλου-Στάχτου, ήταν η επί σειρά ετών σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 42 ετών (τον Σεπτέμβριο του 2016), αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας, έχοντας το ζευγάρι μαζί μία κόρη. "Σήμερα θα έπρεπε να είναι εδώ η σύζυγος μου, η πολυαγαπημένη μας Ιωάννα, που είχε ζητήσει να προσφερθεί αυτό το μηχάνημα, όταν εκείνη έδινε τη δική της μάχη με τη νόσο σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Γιατί η Ιωάννα ήθελε όλοι οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη θεραπεία. Και παρακολούθηση προσωπικά την πορεία της υλοποίησης αυτής της δωρεάς, όσο μπορούσε. Έτσι ήταν η Ιωάννα, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με δύναμη, αισιοδοξία, θέληση για τη ζωή. Αυτή ήταν η Ιωάννα μας, ακούραστη, επίμονη, αγωνίστρια, η Ιωάννα της καρδιάς και της ψυχής μας", σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Νέα δωρεά της οικογένειας Αγγελόπουλου στο "Άγιος Σάββας"

Ζαμπάνης: "To μηχάνημα μας έφερε 15 χρόνια μπροστά"

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του Ακτινοθεραπευτικού τμήματος, Χαράλαμπος Ζαμπάνης, σχολίασε πως: "Η πορεία του και η εργασία του στο νοσοκομείο είναι συνυφασμένη με τις δωρεές της συγκεκριμένης οικογένειας, Αυτό το μηχάνημα έχει ιδιαίτερη αξία. Ο Άγιος Σάββας είχε παλαιά μηχανήματα ενώ εμείς μπορούσαμε να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες σύγχρονες. Τώρα λέμε στους ασθενείς μας ότι δεν είστε παιδιά κατώτερου θεού.

Το μηχάνημα μας έφερε 15 χρόνια μπροστά και μας επέτρεψε να βλέπουμε άλλα τόσα χρόνια μπροστά. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου, που κατάφεραν μα κάνουν σε λίγους μήνες βήματα δεκαετιών, να κάνουμε τον άγιο Σάββα το μεγαλύτερο ακτινοθεραπευτικό κέντρο όλης της χώρας. Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε με τη δουλειά μας και το τελευταίο ευρώ της δωρεάς". Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν και μέλη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως οι αρχηγοί Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Νέα δωρεά της οικογένειας Αγγελόπουλου στο "Άγιος Σάββας"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ