EUROLEAGUE

Νέα ανακοίνωση από τον Ερυθρό Αστέρα: "Επείγουσα αίτηση στη EuroLeague για να ανασταλεί η απόφαση"

Νέα ανακοίνωση από τον Ερυθρό Αστέρα: "Επείγουσα αίτηση στη EuroLeague για να ανασταλεί η απόφαση"
FK CRVENA ZVEZDA

Ασφυκτική η πίεση που ασκεί ο Ερυθρός Αστέρας στη EuroLeague, για να ανακληθεί η απαγόρευση εγγραφής νέων παικτών που επιβλήθηκε έως τις 28/2.

Με νέα ανακοίνωσή του, το βράδυ της Τετάρτης (4/1), ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε το κοινό για την αίτηση που κατέθεσε στη EuroLeague ώστε να ανακληθεί η απόφαση για απαγόρευση εγγραφής νέων παικτών και κατά συνέπεια χρησιμοποίησης του Φακούντο Καμπάσο τουλάχιστον έως τις 28 Φεβρουαρίου. Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι τιμωρήθηκαν με την πιο αυστηρή ποινή και περιμένουν άμεση ανταπόκριση από τους Ντέγιαν Μποντιρόγκα - Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

"Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι μετά από την απόφαση της επιτροπής της EuroLeague και μετά από την ποινή που επιβλήθηκε για απαγόρευση εγγραφής νέων παικτών έως τις 28/2, ο σύλλογος έστειλε αίτημα στον CEO Μάρσαλ Γκλίκμαν, ως μία από τις νόμιμες επιλογές και ζήτησε να ανασταλεί η απόφαση.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της EuroLeague, γι' αυτές ήταν ενήμερος ο κ. Γκλίκμαν και το είχε παραδεχθεί και δημόσια. Περιμένουμε πλέον μία γρήγορη απόφαση, ενώ ενήμερος είναι και ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Η ποινή που επιβλήθηκε δεν αντιστοιχεί στο παράπτωμά μας. Η επιτροπή είχε μία ευρεία επιλογή ποινών, επιλέχθηκε η πιο αυστηρή, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ