NBA

NBA, Βικτόρ Γουεμπανιαμά: Τρελή αποθέωση στο Σαν Αντόνιο από 100αδες φιλάθλους, τον υποδέχθηκαν με τιμές αρχηγού κράτους

 Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά Ⓒ 2023 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτα πράγματα στο Σαν Αντόνιο στην άφιξη του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, αφού έγινε δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους (!) με κανάλι να συνδέεται ζωντανά, εκατοντάδες φιλάθλους να τον υποδέχονται και δεκάδες μηχανές με αστυνομικούς και περιπολικά να τον συνοδεύουν.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά σίγουρα ήξερε ότι ο οργανισμός των Σπερς περίμενε πολλά από αυτόν όταν τον επέλεξε στο Νο1 του NBA. Όσο συνειδητοποιημένος και αισιόδοξος να ήταν όμως, σίγουρα δεν περίμενε αυτά που έγιναν στην άφιξή του στο Σαν Αντόνιο, με όσα είχαν ετοιμαστεί για αυτόν, αφού έγινε δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους!

Ο Γουεμπανιαμά είδε αρχικά πυροσβεστικά οχήματα να ρίχνουν νερό στο τσάρτερ που τον μετέφερε, σε μία κίνηση που συνήθως γίνεται για... αρχηγούς κρατών και πρωταθλητές.

Κατόπιν κατέβηκε από το αεροπλάνο και είδε 100αδες φίλους των Σπερς να τον περιμένουν, φωνάζοντας μεταξύ άλλων "Web-V-P!", ενώ κάποιος με πλακάτ ζήτησε από τον νεαρό φόργουορντ να παντρευτεί την κόρη του!

Όλα αυτά μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, αφού ένα από τα δίκτυα του Σαν Αντόνιο έδειξε LIVE την άφιξη του Γάλλου.

Και επειδή όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, έγινε κανονική αυτοκινητοπομπή, με περιπολικά και δεκάδες μηχανές με αστυνομικούς να τον συνοδεύουν για να φτάσει ασφαλής στις εγκαταστάσεις των Σπερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ