NBA

NBA, Τζέιμς Χάρντεν: Συγκινητική στιγμή με επιζώντα του μακελειού στο Μίσιγκαν, κράτησε τον λόγο του ο "Μούσιας"

NBA, Τζέιμς Χάρντεν: Συγκινητική στιγμή με επιζώντα του μακελειού στο Μίσιγκαν, κράτησε τον λόγο του ο "Μούσιας"
PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν έδειξε - ξανά - το άλλο του πρόσωπο μετά το Game 4 των Σίξερς με τους Σέλτικς, αφού πήγε στο μέρος του φίλου του, Τζον Χάο (ενός επιζώντα από το μακελειό στο Μίσιγκαν) και του έδωσε υπογεγραμμένα τα παπούτσια του, δίνοντας συνέχεια σε μία σχέση που χτίστηκε τους τελευταίους μήνες.

Ο Τζέιμς Χάρντεν οδήγησε τους Σίξερς στην νίκη με 116-115 επί των Σέλτικς στο Game 4 έχοντας 42 πόντους και το νικητήριο τρίποντο. Η μεγαλύτερη στιγμή του όμως ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, εκτός αγώνα.

Ο "Μούσιας" είχε καλέσει στο παιχνίδι τον Τζον Χάο. Έναν Κινέζο φοιτητή, που επέζησε πριν από μερικούς μήνες από το μακελείο στην Πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά το τίμημα από πυροβολισμό που δέχθηκε ήταν να μείνει παράλυτος από την μέση και κάτω.

Ο Χάο είχε δηλώσει τότε πως ήταν θαυμαστής του Χάρντεν, με τον σταρ των Σίξερς να τον καλεί τότε αμέσως με Face Time και έκτοτε να είναι στο πλευρό του, λέγοντάς του μάλιστα ότι θα τον καλέσει σε κάποιο παιχνίδι όταν ο 20χρονος φοιτητής έβγαινε από το νοσοκομείο. Και αυτό ακριβώς έκανε στο Game 4 με τους Σέλτικς, με τον Χάο να βρίσκεται στο γήπεδο και να εμπνέει τον "Μούσια", ο οποίος μετά το παιχνίδι τον προσέγγισε, τον αγκάλιασε και του έδωσε υπογεγραμμένα τα παπούτσια του, σε μία υπέροχη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ