NBA

NBA: Τρομάρα με Κλέμπερ στους Μάβερικς, έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από κάρφωμα

NBA: Τρομάρα με Κλέμπερ στους Μάβερικς, έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από κάρφωμα
PRINTSCREEN

Ο Μαξ Κλέμπερ είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα που έκανε στο Game 1 των Σανς με τους Μάβερικς λόγω ενός φάουλ του Τζαβέιλ ΜακΓκί, τρομάζοντας τους πάντες, ωστόσο τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό.

Το Game 1 των Σανς με τους Μάβερικς (νίκη των πρώτων με 121-114) σημαδεύτηκε από μία άσχημη πτώση του Μαξ Κλέμπερ στο παρκέ. Για καλή τύχη του Γερμανού, τελικά αποδείχθηκε ότι η φάση έδειχνε (πάρα) πολύ χειρότερη από ότι ήταν, με τον φόργουορντ των Μαβς να γλιτώνει από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Όλα ξεκίνησαν στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όταν ο Κλέμπερ δέχθηκε μία alley oop πάσα του Λούκα Ντόντστις και κάρφωσε στο καλάθι των Σανς. Ο Τζαβέιλ ΜακΓκί που τον μάρκαρε προσπάθησε να τον σταματήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον ακουμπήσει ελαφρά, με τον Γερμανό να χάνει την ισορροπία του και μετά το κάρφωμα να γλιστρήσουν τα χέρια του από την στεφάνη και να πέσει άτσαλα στο παρκέ με την πλάτη.

Όπως είναι λογικό, όλοι έσπευσαν πάνω του, με τον Γερμανό να σηκώνεται άμεσα από το παρκέ και να πηγαίνουν οι καρδιές όλων στην θέση τους.

Δείτε το VIDEO. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ