NBA

NBA: Τρομακτικός τραυματισμός για τον Πλάμλι, φόβοι ότι έπαθε ζημιά στο γόνατο

NBA: Τρομακτικός τραυματισμός για τον Πλάμλι, φόβοι ότι έπαθε ζημιά στο γόνατο
PRINTSCREEN

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι Κλίπερς, αφού ο Μέισον Πλάμλι τραυματίστηκε στο γόνατο όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Τζούλιους Ραντλ και αποχώρησε από το ματς με τους Νικς, με το Λ.Α να φοβάται ότι θα χάσει για καιρό τον έμπειρο σέντερ.

Οι Κλίπερς γνώρισαν την ήττα από τους Νικς (111-97) στην Νέα Υόρκη στο ντεμπούτο του Τζέιμς Χάρντεν, ωστόσο αυτό ήταν το μικρότερο κακό. Ο λόγος; Η πρόωρη αποχώρηση του Μέισον Πλάμλι από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού στο γόνατο, σε μία τρομακτική στιγμή.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην 3η περίοδο όταν ο Τζούλιους Ραντλ βούτηξε στο παρκέ για να προλάβει την μπάλα έπειτα από ένα άστοχο τρίποντο που επιχείρησε. Προς την μπάλα όμως κινήθηκε και ο Πλάμλι, με τον φόργουορντ των Νικς να πέφτει πάνω στο αριστερό πόδι του σέντερ των Κλίπερς, το οποίο έκανε υπερέκταση.

Ο Πλάμλι σφάδαζε από τον πόνο και έμεινε στο παρκέ για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα τελικά να τον βγάλουν οι φυσιοθεραπευτές σηκωτό από το γήπεδο, αφού δεν μπορούσε να βάλει βάρος στο πόδι του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού, με τους Κλίπερς να φοβούνται πάντως ότι θα χάσουν για καιρό τον back up σέντερ τους.

Δείτε τα VIDEO με τον τραυματισμό του Πλάμλι: ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ