NBA

NBA: Τρελό σκηνικό με Γουέστμπρουκ, οι οπαδοί των Λέικερς του φώναζαν να μην σουτάρει

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Λέικερς
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ των Λέικερς Ⓒ 2022 RINGO H.W. CHIU/ASSOCIATED PRESS

Μία πρωτόγνωρη στιγμή βίωσε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στον αγώνα των Λέικερς με τους Νικς, αφού σε μία φάση ετοιμαζόταν να επιχειρήσει τρίποντο και οι οπαδοί του Λ.Α του φώναζαν να μην το κάνει.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στους Λέικερς. Δεν θυμίζει τον εαυτό του. Ακόμα κι έτσι, αυτό που βίωσε στον αγώνα με τους Νικς (νίκη με 122-115 στην παράταση για το Λ.Α) ήταν σίγουρα πρωτόγνωρο, αφού άκουσε τους οπαδούς της ομάδας του να φωνάζουν να μην σουτάρει!

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τέταρτη περίοδο, με τους Λέικερς να έχουν επιστρέψει από το -21, όταν ο Γουέστμπρουκ πήρε μία πάσα από τον Μαλίκ Μονκ στην αριστερή γωνία. Τότε ήταν που βλέποντας τον Μίτσελ Ρόμπινσον να πλησιάζει έκανε προσποίηση - αν και περισσότερο έμοιαζε να διστάζει να σουτάρει. Τότε ήταν που ξαφνικά στο γήπεδο ακούστηκε ένα μαζικό "Όχι!!", προκαλώντας εντύπωση ακόμα και στον σχολιαστή του αγώνα!

Ο Γουέστμπρουκ πάντως δεν πτοήθηκε και τελικά επιχείρησε το τρίποντο, το οποίο δεν βρήκε στόχο. Στην εξέλιξη της φάσης ωστόσο πήρε το επιθετικό ριμπάουντ ο Άντονι Ντέιβις και σημείωσε καλάθι και φάουλ.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Η συγκεκριμένη φάση ήταν απλώς μία από τις άβολες στιγμές ανάμεσα στους φίλους των Λέικερς και τον άλλοτε All Star γκαρντ. Κι αυτό γιατί νωρίτερα μέσα στο ίδιο παιχνίδι οι φίλοι της ομάδας τον είχαν γιουχάρει έπειτα από ένα άστοχο σουτ του στην δεύτερη περίοδο:

Για την ιστορία, ο Γουέστμπρουκ τελείωσε τον αγώνα με 5 πόντους με 1/10 σουτ (0/3 τρίποντα), 3/7 βολές (αστόχησε και σε ένα ζευγάρι βολών στο φινάλε της κανονικής διάρκειας), 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 4 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ έμεινε στον πάγκο στην παράταση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ