NBA

NBA - Το ξεκαρδιστικό VIDEO της νέας εμφάνισης των Γουόριορς: Ο Κρις Μάλιν νόμιζε πως επιστρέφει

NBA - Το ξεκαρδιστικό VIDEO της νέας εμφάνισης των Γουόριορς: Ο Κρις Μάλιν νόμιζε πως επιστρέφει

Επιστροφή στο παρελθόν (και) για τους πρωταθλητές Γουόριορς, των οποίων η classic εκδοχή της νέας φανέλας παραπέμπει στα τιμημένα 90s και στην εποχή του Run TMC. Πρωταγωνιστής του εμπνευσμένου VIDEO ο Κρις Μάλιν.

Είναι γεγονός πως οι Γουόριορς και η πρόταση που έφεραν στο NBA κατά την τελευταία δεκαετία άλλαξε ριζικά το μπάσκετ. Συνδυαστικά με την αρμονική συνύπαρξη σπουδαίων παικτών / ισχυρών προσωπικοτήτων, έχουν καταφέρει ν' αφήσουν ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του σπορ, όχι μόνο χάρη στα τέσσερα πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018, 2022), αλλά με τη γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όλο αυτό που έχουν καταφέρει μοιάζει με την ταιριαστή συνέχεια των όσων πρέσβευε η "Run TMC". Ή αλλιώς το φουλ επιθετικό μπάσκετ που έπαιζαν οι Γουόριορς στα τέλη των 80s - αρχές των 90s, όταν στο Όκλαντ έλαβε να βρεθούν παρέα ο Τιμ Χαρνταγουέι, ο Μιτς Ρίτσμοντ και ο Κρις Μάλιν, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Ντον Νέλσον.

Η classic εκδοχή της νέας εμφάνισης για τη σεζόν 2022-23 είναι μια ωδή σ' εκείνη την πιο διασκεδαστική περίοδο της ιστορίας των Γουόριορς. Ένα ατόφιο μπλε με μικρές κίτρινες λεπτομέρειες σε ραφές και γράμματα. Τίποτ' άλλο που να επεμβαίνει στο καμβά και να τραβά, χωρίς νόημα, το μάτι.

Το VIDEO για το λανσάρισμα της κολεξιόν ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν το προϊόν για να κερδίσει τους (ουδέτερους) φανς. Ο Κρις Μάλιν ειδοποιήθηκε πως η ομάδα επιστρέφει στο παρελθόν, γυρνώντας πίσω το ρολόι, και πίστεψε ότι μπαίνει και ο ίδιος στο παρκέ. Το αποτέλεσμα, ιδίως δε το φινάλε, εξόχως ξεκαρδιστικό.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ