NBA

NBA: Το status του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το αποψινό Μπακς - Πέισερς

NBA: Το status του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το αποψινό Μπακς - Πέισερς
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως όλα δείχνουν, θα υποδεχθούν οι Μπακς τους Πέισερς (03:00), μία ημέρα μετά από την εντός έδρας ήττα από τους Μπλέιζερς.

Το διάστρεμμα που υπέστη νωρίς στον εκτός έδρας αγώνα με τους Σανς δεν ήταν αρκετά βαρύ για να μην παίξει στο υπόλοιπο της αναμέτρησης στο Φοίνιξ, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπρεπε να ξεκουράσει τον αστράγαλό του. Το έκανε στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τους Μπλέιζερς, είδε τους Μπακς να χάνουν από την ομάδα του Πόρτλαντ και όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει σήμερα στο παρκέ για να ενισχύσει τους πρωταθλητές στο ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς (03:00, LIVE από το SPORT24).

Ο Γιάννης δίνεται ως "πιθανός" για τον αγώνα με τους Ινδιάνους (75% ή περισσότερες πιθανότητες να παίξει), με τον Τζορτζ Χιλ να παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας ενός προβλήματος στον αυχένα που δεν θα του επιτρέψει να γυρίσει στο ροτέισον τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα. Ο Πατ Κόνατον αναρρώνει από την επέμβαση στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα προς τέλη Μαρτίου, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ συνεχίζει την αποθεραπεία από την επέμβαση στη μέση.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γουέσλι Μάθιους σε δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να περιορίζεται και εκείνος σε ρόλο θεατή για ένα βράδυ.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ