NBA

ΝBA: Το "Fuck this" του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον Τζέικομπ Μπλέικ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον Τζέικομπ Μπλέικ AP PHOTO/KEVIN C. COX

Ο σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με ανάρτησή του στα social media χειροκρότησε την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς και απαίτησε αλλαγή, διαμαρτυρόμενος για την αστυνομική βία και την ανισότητα στις ΗΠΑ.

Ούτε τα Ρόκετς - Θάντερ, Λέικερς - Μπλέιζερς θα γίνουν απόψε, καθώς άπαντες ακολουθούν τον δρόμο που χάραξαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εκτακτη σύσκεψη θα κάνουν μάλιστα οι παίκτες του ΝΒΑ, με κάθε σενάριο να βρίσκεται στο τραπέζι, ακόμη και αυτό της αποχώρησης από τη "φούσκα" και του οριστικού τέλους της σεζόν 2019/20 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Το ποτήρι ξεχείλισε με τις επτά σφαίρες που δέχθηκε ο Τζέικομπ Μπλέικ στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, με τους παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ να γίνονται οι πρώτοι που μποϊκόταραν τα playoffs, όχι όμως και οι τελευταίοι.

Η αντίδραση του ΛεΜπρόν Τζέιμς ως επί το πλείστον ενδεικτική. Ο 35χρονος σταρ των Λέικερς δημοσίευσε ανάρτηση στο Twitter.

" Fuck this, απαιτούμε αλλαγή" έγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους λογαριασμούς του οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες και μέρες στο ΝΒA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΝΒΑ: Έκτακτη ευρεία σύσκεψη από τους παίκτες για το επόμενο βήμα
Μιλγουόκι Μπακς: "Είμαστε περήφανοι, στηρίζουμε στο 100% τους παίκτες μας"
ΝΒΑ: Η "φούσκα" σκάει, δεν κατεβαίνουν Ρόκετς, Θάντερ, Λέικερς, Μπλέιζερς
Μιλγουόκι Μπακς: Οι συνέπειες της ιστορικής απόφασης και το "παράσημο"
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ