NBA

NBA: Το ασύλληπτο ποσό που θα λάβουν οι υπάλληλοι των Ντάλας Μάβερικς ως bonus

Dallas Mavericks owner Mark Cuban before Game 2 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Golden State Warriors in San Francisco, Friday, May 20, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn)
Dallas Mavericks owner Mark Cuban before Game 2 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Golden State Warriors in San Francisco, Friday, May 20, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn) AP PHOTO / JED JACOBSOHN

Το μεγαλύτερο ενδεχομένως bonus που έχει δοθεί ποτέ σε... υπαλληλικό προσωπικό θα λάβουν οι άνθρωποι των Ντάλας Μάβερικς τις επόμενες ημέρες, όπως τους ενημέρωσε μέσω μέιλ ο Μαρκ Κούμπαν.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μαρκ Κούμπαν παραχώρησε -με κάθε επισημότητα- το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Ντάλας Μάβερικς στην οικογένεια της Μίριαμ Έιντελσον, γράφοντας επί της ουσίας τον επίλογο μιας σπουδαίας παρουσίας και πορείας στον οργανισμό.

Τούτο όμως δεν σημαίνει πως παραβλέπει όσα έγιναν επί των ημερών του, από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τους απλούς υπαλλήλους του οργανισμού, εκείνους που δούλευαν σκληρά όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου οι Ντάλας Μάβερικς να είναι ένας εκ των κορυφαίων οργανισμών του ΝΒΑ.

Τις πρώτες ημέρες του 2024 λοιπόν, οι υπάλληλοι των "Καουμπόηδων" έλαβαν ένα μέιλ από τον ίδιο, που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

"Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την σκληρή δουλειά που κάνατε για να γίνουν οι Ντάλας Μάβερικς ένας υπέροχος οργανισμός, κάθε ένας από εσάς θα λάβει ένα bonus από μένα, την οικογένεια της Μίριαμ Άντελσον και την οικογένεια των Σίβαν και Πάτρικ Ντουμόντ. Στο σύνολο, θα δώσουμε περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια σε bonus, σε όλους εσάς" ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπαλληλικού προσωπικού.

Κάτι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο. Τόσο για την κίνηση από μόνη της, όσο και για το ποσό που... ξεφεύγει πολύ από αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε και να διαβάζουμε σε εταιρικό επίπεδο.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ