NBA

NBA: Τιμώρησε 11 παίκτες για την σύρραξη στο Μάτζικ - Πίστονς

NBA: Τιμώρησε 11 παίκτες για την σύρραξη στο Μάτζικ - Πίστονς
PRINTSCREEN

Το NBA ανακοίνωσε την τιμωρία 11 παικτών για τις μπουνιές που έπεσαν στον αγώνα των Μάτζικ με τους Πίστονς, με τους παίκτες που το ξεκίνησαν, Κίλιαν Χέιζ και Μο Βάγκνερ, να είναι αυτοί που δέχθηκαν την πιο σκληρή ποινή.

Την στιγμή που οι παίκτες των Μάτζικ και των Πίστονς έγιναν... ένα κουβάρι και αντάλλαξαν σπρωξιές - με αποκορύφωμα την γροθιά του Κίλιαν Χέιζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Μο Βάγκνερ - ήταν δεδομένο ότι ερχόταν τιμωρίες. Αυτό ακριβώς και συνέβη, με το NBA να ανακοινώνει ότι τιμώρησε συνολικά 11 (!) παίκτες για όσα έγιναν, 2 των Πίστονς και 9 των Μάτζικ.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η λίγκα, ο Χέιζ των Πίστονς - ο οποίος έριξε γροθιά στον Βάγκνερ - τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες αποκλεισμό, ενώ ο Βάγκνερ - που τα ξεκίνησε όλα σπρώχνοντας εκτός παρκέ τον Γάλλο - με δύο αγώνες.

Παράλληλα, ο Χαμίντου Ντιαλό των Πίστονς - που έσπρωξε τον Βάγκνερ μετά το φάουλ του Γερμανού στον Χέιζ - τιμωρήθηκε με έναν αγώνα, ποινή που επιβλήθηκε ακόμα σε 8 παίκτες των Μάτζικ επειδή έφυγαν από τον πάγκο της ομάδας και πήγαν προς τον πάγκο του Ντιτρόιτ, κάτι που απαγορεύεται. Ο λόγος για τους Φραντζ Βάγκνερ, Κόουλ Άντονι, Γουέντελ Κάρτερ, Μο Μπάμπα, Αρ Τζέι Χάμπτον, Γκάρι Χάρις, Κέβον Χάρις και Άντμιραλ Σκόφιλντ.

Προκειμένου πάντως να έχει το Ορλάντο τον ελάχιστο αριθμό παικτών (οχτώ) για να παραταχθεί κανονικά στους αγώνες του, η λίγκα γνωστοποίησε ότι από τους 8 παίκτες των Μάτζικ που τιμωρήθηκαν με έναν αγώνα αποκλεισμό, οι πέντε θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους Γουίζαρντς (Άντονι, Μπάμπα, Κάρτερ, Χάμπτον, Γκάρι Χάρις) και οι άλλοι τρεις κόντρα στους Θάντερ (Κέβον Χάρις, Σκόφιλντ και Βάγκνερ).

Θυμηθείτε τον τσακωμό των παικτών των δύο ομάδων:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ