NBA

NBA: Χοντρή σύρραξη στο Πίστονς - Μάτζικ, γροθιές και βροχή από τεχνικές ποινές και αποβολές

NBA: Χοντρή σύρραξη στο Πίστονς - Μάτζικ, γροθιές και βροχή από τεχνικές ποινές και αποβολές

Σκηνές χάους στο Ντιτρόιτ, ανάμεσα στους παίκτες των Πίστονς και των Μάτζικ, με σύρραξη που για λίγο έκοψε την ανάσα και θύμισε το θρυλικό Malice at the Palace. Έπεσε αναίσθητος στον πάγκο ο Μο Βάγκνερ μετά από τη γροθιά του Κίλιαν Χέιζ.

Χαμός στο Ντιτρόιτ και πολύ άσχημη, γενικευμένη σύρραξη προς τα τέλη της δεύτερης περιόδου στον αγώνα Πίστονς - Μάτζικ. Τόσο γενικευμένη και τόσο άγρια, που στο ξεκίνημά της όλοι πίστεψαν ότι θα ξαναδούμε σκηνές από τη βραδιά που Πίστονς και Πέισερς σόκαραν πριν από δύο δεκαετίες το NBA.

Μο Βάγκνερ και Κίλιαν Χέιζ διεκδίκησαν μία κατοχή, με τον Γερμανό να σπρώχνει αντιαθλητικά τον Γάλλο στον πάγκο των γηπεδούχων και να ακολουθεί το χάος. Ο Χέιζ σηκώθηκε σε έξαλλη κατάσταση και γρονθοκόπησε τον Βάγκνερ, με 10-15 παίκτες και προπονητές να μπαίνουν στη μέση για να αποφύγουν τα χειρότερα. Οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, με τους διαιτητές να διακόπτουν για ώρα την αναμέτρηση ώστε να δουν το video και να μοιράσουν τιμωρίες.

Τόσο ο Μο Βάγκνερ (αντιαθλητικό δευτέρου βαθμού), όσο και ο Κίλιαν Χέιζ αποβλήθηκαν, μαζί με τον Χαμίντου Ντιάλο των Πίστονς. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο Βάγκνερ προσγειώθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πάγκο των Πίστονς μετά από τη γροθιά του Χέιζ και έμεινε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα πριν σηκωθεί φανερά ζαλισμένος για να κατευθυνθεί προς τον πάγκο της δικής του ομάδας.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ