NBA

NBA: Θετικοί οι Πίπεν Τζούνιορ και Σαρίφ Ο'Νιλ στην πρώτη μέρα του Summer League

NBA: Θετικοί οι Πίπεν Τζούνιορ και Σαρίφ Ο'Νιλ στην πρώτη μέρα του Summer League

Ο γιος του Σκότι Πίπεν και αυτός του Σακίλ Ο'Νιλ αγωνίζονται με την φανέλα των Λέικερς στο Summer League και κέρδισαν τους Χιτ με 100-66 με τους δύο παίκτες να είναι θετικοί στην πρώτη τους εμφάνιση. Στα ρηχά έμεινε ο Νίκολα Γιόβιτς για το Μαϊάμι.

Το Summer League του ΝΒΑ ξεκίνησε στο Chase Center στο Γκόλντεν Στέιτ και οι Λέικερς κέρδισαν τους Χιτ με 100-66 έχοντας στο ρόστερ τους δύο ονόματα που στο παρελθόν έγραψαν την δική τους ιστορία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρόκειται για τους γιους του Σκότι Πίπεν και του Σακίλ Ο'Νιλ που έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα των Λέικερς.

Συγκεκριμένα ο Σκότι Πίπεν Τζούνιορ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Μαϊάμι σημειώνοντας 14 πόντους με 3/9 σουτ και 7/8 βολές ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ αλλά έκανε και πέντε λάθη σε 24'44 που βρέθηκε στο παρκέ.

Από την άλλη ο γιος του Σακίλ Ο'Νιλ, Σαρίφ έμεινε πιο χαμηλά και στα 15'45'' που αγωνίστηκε σκόραρε 6 πόντους με 2/3 δίποντα, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Στα ρηχά με μόλις 3 πόντους 20 λεπτά αγώνα έμεινε ο Νίκολα Γιόβιτς, το αστέρι του σερβικού μπάσκετ που επιλέχθηκε στο Νο27 του Draft.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-29, 27-51, 41-70, 100-66

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ