NBA

NBA: Τέλος η σεζόν για τον Μοράντ, μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Τζα Μοράντ
Ο Τζα Μοράντ Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Γκρίζλις, αφού ο Τζα Μοράντ τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο, που τον υποχρεώνει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Μία σεζόν που ξεκίνησε εφιαλτικά για τους Γκρίζλις, συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο, αφού - όπως έγινε γνωστό - ο Τζα Μοράντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό ώμο και τέθηκε εκτός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο σταρ του Μέμφις τραυματίστηκε σε προπόνηση της ομάδας, με την μαγνητική που υποβλήθηκε να δείχνει την έκταση του προβλήματος και την ανάγκη να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως γίνεται σαφές, τα συγκεκριμένα νέα διέλυσαν κάθε ελπίδα των Γκρίζλις να πετύχουν κάτι καλό φέτος, σε μία σεζόν που είχε έτσι κι αλλιώς ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο Μοράντ απουσίασε από τους πρώτους 25 αγώνες της κανονικής περιόδου λόγω τιμωρίας (επειδή είχε δημοσιευθεί ένα VIDEO που τον έδειχνε να κρατάει όπλο).

Ο Μοράντ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 9 παιχνίδια μετά το τέλος της τιμωρίας του και πριν από τον τραυματισμό του, έχοντας 25.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ