NBA

NBA: "Τελειώνει" ο Μίλσαπ από τους Νετς

Ο Πολ Μίλσαπ με την φανέλα των Νετς
Ο Πολ Μίλσαπ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Η συνύπαρξη του Πολ Μίλσαπ με τους Νετς φαίνεται ότι φτάνει προς το τέλος της, με τις δύο πλευρές να ψάχνουν έναν τρόπο να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους.

Ο Πολ Μίλσαπ συμφώνησε με τους Νετς το καλοκαίρι ελπίζοντας να έχει έναν ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο. Βλέποντας ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις με τους Νετς για να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το "Athletic", ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ και το Μπρούκλιν αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και ψάχνουν έναν τρόπο να συμβεί αυτό ώστε να είναι αμφότεροι ευχαριστημένοι. Οι Νετς θα προτιμούσαν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή (σε ομάδα της αρεσκείας του) για να πάρουν κάτι πίσω, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό, τότε λογικά θα λύσουν το συμβόλαιό του.

Την φετινή σεζόν ο Μίλσαπ έχει 3.4 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής σε 24 αγώνες, με αυτούς τους αριθμούς να είναι οι χειρότεροι της καριέρας του. Μάλιστα, έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόλις στα 2 από τα τελευταία 17 παιχνίδια των Νετς, αφού ο Στιβ Νας δείχνει να προτιμάει τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ και τους νεότερους Νικ Κλάξτον, Κέσλερ Έντουαρντς και ΝτιΆρον Σαρπ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ