NBA

NBA, Τάουνς: "Τώρα που πήραμε τον Γκομπέρ δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία"

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς © 2022 JOHN RAOUX / AP IMAGES

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έβαλε τον πήχη όσο πιο ψηλά γινόταν ενόψει της νέας σεζόν - αλλά και των επόμενων - για τους Γουλβς, δηλώνοντας πως μετά την απόκτηση του Ρούντι Γκομπέρ ο στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα για τους Γουλβς.

Η κίνηση των Γουλβς να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Ρούντι Γκομπέρ υποθηκεύοντας το μέλλον τους έκανε θόρυβο. Η ατάκα του Καρλ-Άντονι Τάουνς σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το νέο του συμβόλαιο θα κάνει μεγαλύτερο.

Ο σταρ των Γουλβς μίλησε στα ΜΜΕ και μιλώντας για τις κινήσεις της ομάδας του τόνισε ότι πλέον ο μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. "Μετά την ανταλλαγή του Γκομπέρ δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε την δουλεια. Είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία πλέον. Πρέπει να φέρουμε εις πέρασε την αποστολή" δήλωσε ο Τάουνς, ανεβάζοντας τον πήχη πάρα πολύ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο All Star φόργουορντ/σέντερ τόνισε στην συνέχεια ότι περιμένει πολλές νίκες για τους Γουλβς, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στην χημεία που περιμένει να έχει με τον Γκομπέρ:

"Περιμένω πολλές νίκες. Θέλω να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για να λέγοντας άδεια λόγια, θέλω αλήθεια να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Μινεσότα και η προσθήκη του Ρούντι (σ.σ Γκομπέρ) βοηθάει σε αυτό. Θα αποτελέσει μεγάλο μέρος στο να είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Και η δουλειά μου είναι να τον βοηθήσω όσο μπορώ.

Τα δυνατά σημεία του Γκομπέρ καλύπτουν τις αδυναμίες μου, ενώ οι δικές του αδυναμίες καλύπτονται από τα δικά μου δυνατά σημεία. Θα μπορέσουμε έτσι να συνυπάρξουμε στο παρκέ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ