NBA, τα αποτελέσματα της βραδιάς: Με Τέιτουμ οδηγό οι Σέλτικς στο Ορλάντο, ο Λέντεμποργκ βγήκε μπροστά για τους Γουόριορς

Διαβάστε τα αποτελέσματα της βραδιάς στον μαγικό κόσμο του NBA.
Οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν από το Ορλάντο, επικρατώντας των Μάτζικ με 108-97 και πρωταγωνιστή τον Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος έγραψε 32 πόντους (1/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Πολ Τζορτζ ακολούθησε με 17 πόντους (3/10 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Μπλακ (23 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Ντα Σίλβα (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ), έκαναν ό,τι μπορούσαν για τους γηπεδούχους.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Κλίπερς με 124-112, με τον Γιάξελ Λέντεμποργκ να βγαίνει μπροστά εν τη απουσία του Στεφ Κάρι. Η εντέκατη επιλογή του NBA Draft έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και απέναντι στους Κλίπερς μέτρησε 37 πόντους (6/11 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Ντι’Άντονι Μέλτον προσέθεσε 21 πόντους (6/8 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ. Για το Λος Άντζελες ο Ρούι Χατσιμούρα μέτρησε 24 πόντους (4/7 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ.
Οι Μπρούκλιν Νετς πέρασαν από την Ιντιάνα με 98-90. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάικλ Πόρτερ με 23 πόντους (3/10 τρίποντα), 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Τζούλιους Ραντλ να είναι άξιος συμπαραστάτης με 20 πόντους. Νταμπλ-νταμπλ από τον Ντέι΄Ρον Σαρπ με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Άντριου Νέμπχαρντ ξεχώρισε από τους Πέισερς με 23 πόντους και 4/10 τρίποντα.
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
- Μάτζικ – Σέλτικς 97-108
- Πέισερς – Νετς 90-98
- Γουόριορς – Κλίπερς 124-112
- Λέικερς – Ράπτορς 131-125