NBA

NBA: Τα αδέρφια Γιόκιτς δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον Τζακ Νίκολσον και τον τρόλαραν μετά το τρίτο ματς με τους Λέικερς

NBA: Τα αδέρφια Γιόκιτς δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον Τζακ Νίκολσον και τον τρόλαραν μετά το τρίτο ματς με τους Λέικερς
PRINTSCREEN

Οι Νάγκετς έκαναν το 3-0 απέναντι στους Λέικερς και τα αδέρφια του Νίκολα Γιόκιτς "τρόλαραν" τον Τζακ Νίκολσον, την ώρα που έφευγε από το γήπεδο στο Λος Άντζελες.

Ένα απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στα αδέρφια του Γιόκιτς και τον Τζακ Νίκολσον έλαβε χώρα στο φινάλε του Game 3 ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Λέικερς.

Το Ντένβερ έχει κάνει το 3-0 στη σειρά με το Λος Άντζελες και βρίσκεται πια ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του NBA. Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι συγκλονιστικός στα φετινά playoffs, μετρώντας 29.9 πόντους, 13.2 ριμπάουντ και 10.1 ασίστ, γεγονός που κάνει πολύ σίγουρους τους οπαδούς των Νάγκετς ότι φέτος έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Η εν λόγω σιγουριά -ίσως και η καταγωγή από τα Βαλκάνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αθλητική παιδεία- έκαναν τα αδέρφια του Γιόκιτς να πικάρουν τον Τζακ Νίκολσον.

Ο 86χρονος θρυλικός ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ανελλιπώς στις court side θέσεις του γηπέδου των Λέικερς και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς βέβαια να είναι ποτέ προκληκτικός. Φεύγοντας, λοιπόν, από το Game 3 με τους Νάγκετς, είδε τους αδελφούς του Γιόκιτς (Νεμάνια και Στραχίνια) να του φωνάζουν "τα λέμε του χρόνου".

Όπως καταλαβαίνεται το βίντεο με το εν λόγω σκηνικό έχει γίνει viral.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ