NBA

NBA: Στον μηνίσκο το πρόβλημα του Εμπίντ, εξετάζουν τις επιλογές τους οι Σίξερς

NBA: Στον μηνίσκο το πρόβλημα του Εμπίντ, εξετάζουν τις επιλογές τους οι Σίξερς
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Παράταση αγωνίας στους Σίξερς, οι οποίοι έκαναν γνωστό ότι ο Τζοέλ Εμπίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο, προσθέτοντας ότι θα εξετάσουν όλες τις επιλογές τους.

Ο Τζοέλ Εμπίντ έχει τραυματιστεί τελικά στον μηνίσκο του αριστερού του γόνατος. Το διάστημα απουσίας του όμως και ο δρόμος που θα ακολουθήσει για την αποθεραπεία του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των Σίξερς ότι ο σταρ τους θα υποβαλλόταν σε νέες εξετάσεις, η Φιλαντέλφεια γνωστοποίησε ότι τελικά το πρόβλημα του Εμπίντ βρίσκεται στον μηνίσκο, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού πρέπει να εξεταστούν όλες οι επιλογές που υπάρχουν.

Σε περίπτωση που ο θηριώδης σέντερ χρειαστεί επέμβαση, τότε πλέον όλα θα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, κάτι που - αν επιβεβαιωθεί - τότε θα διαλύσει όλα τα πλάνα των Σίξερς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπίντ τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Γουόριορς όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Τζόναθαν Κουμίνγκα, με αποτέλεσμα έκτοτε οι Σίξερς να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.8 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ