NBA

NBA: Ο Εμπίντ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο γόνατο, αγωνία στους Σίξερς

Ο Τζοέλ Εμπίντ
Ο Τζοέλ Εμπίντ Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σίξερς γνωστοποίησαν ότι ο Τζοέλ Εμπίντ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο αριστερό γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Τζοέλ Εμπίντ πονάει και μαζί του πονάνε και οι Σίξερς, που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά τον τραυματισμό του σταρτ τους στο αριστερό γόνατο στον αγώνα με τους Γουόριορς.

Στην Φιλαντέλφεια δεν έχουν προς το παρόν ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με την αρχική διάγνωση, παρά έχουν αρκεστεί να αναφέρουν ότι ο σταρ τους θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να είναι σίγουροι σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπίντ τραυματίστηκε επειδή έπεσε πάνω στο πόδι του ο Τζόναθαν Κουμίνγκα, με αποτέλεσμα ο σταρ των Σίξερς να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τους Γουόριορς. Σε περίπτωση που έχει κάτι σοβαρό, είναι σαφές ότι η σεζόν των 76ερς καταστράφηκε, για αυτό υπάρχει και προσεκτική προσέγγιση στην περίπτωσή του.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.8 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής, όντας κατά πολλούς το φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Κάτι που για να συμβεί βέβαια πρέπει πρώτα να πιάσει το όριο των 65 αγώνων. Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που απασχολεί τόσο τον ίδιο όσο και τους Σίξερς αυτή τη στιγμή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ