NBA

NBA: Στο Πόρλταντ ο Τάιμπουλ, οι Μπλέιζερς ισοφάρισαν την προσφορά των Μάβερικς

Ο Ματίς Τάιμπουλ
Ο Ματίς Τάιμπουλ Ⓒ 2023 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Στους Μπλέιζερς θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ματίς Τάιμπουλ (26 χρόνων, 1.96 μέτρα), καθώς η ομάδα του Πόρτλαντ ισοφάρισε την προσφορά των Ντάλας Μάβερικς και τον κράτησε, αφού διατηρούσε τα δικαιώματά του.

Στο Πόρτλαντ και όχι στο Ντάλας θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο restricted free agent Ματίς Τάιμπουλ (26 χρόνων, 1.96 μέτρα), καθώς οι Μπλέιζερς που διατηρούσαν τα δικαιώματά του, ισοφάρισαν την προσφορά των Μάβερικς και τον διατήρησαν στο δυναμικό τους.

Τα δικαιώματα του Τάιμπουλ ανήκουν στους Μπλέιζερς, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο με οποιονδήποτε υποψήφιο μνηστήρα και να τον κάνουν δικό τους, έχοντας τον τελευταίο λόγο.

Όπως και έγνιε, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN να αποκαλύπτει πως οι Μπλέιζερς πρόσφεραν 33 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια και τον διατήρησαν στο ρόστερ τους.

Θυμίζουμε, πως οι Μάβερικς είχαν κάνει ακριβώς την ίδια προσφορά, ωστόσο πλέον δεν είναι στο χέρι τους η απόκτησή του και ο Τάιμπουλ θα μείνει στο Πόρτλαντ.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ