NBA

Στιβ Κερ: "Αξίζαμε τις αποδοκιμασίες"

Στιβ Κερ: "Αξίζαμε τις αποδοκιμασίες"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Στιβ Κερ πήρε θέση για την αγωνιστική κρίση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τόνισε ότι το πρόβλημα της ομάδας του εντοπίζεται στη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Ο Στιβ Κερ μίλησε μετά την βαριά ήττα των Γουόριορς απέναντι στους Πέλικανς (141-105) και έδωσε τη δική του εξήγηση για την αγωνιστική κρίση των πολεμιστών.

Ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες του κόσμου, έκανε αυτοκριτική και επισήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται τους Ντρέιμοντ Γκριν και Κρις Πολ.

"Αξίζαμε τις αποδοκιμασίες σίγουρα. Νομίζω ότι μας λείπει αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Κάποιες φορές απλά βρίσκεσαι σε ένα σημείο που χάνεις την πίστη σου. Συμβαίνει. Αυτό συνέβη και στην ομάδα μας τις τελευταίες μέρες. Απλά χάσαμε το πνεύμα και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να σε κουβαλήσουν απέναντι σε ταλαντούχες ομάδες, αγωνιστική με την αγωνιστική" ανέφερε αρχικά ο Κερ μιλώντας για την κατάσταση που βιώνει η ομάδα του, για να προσθέσει:

"Όταν είμαστε εύθραυστοι όπως τώρα, δεν νομίζω ότι βοηθάει το να φωνάζεις και να ουρλιάζεις στους παίκτες. Προσπαθώ να τους υψώσω την αυτοπεποίθηση, να τους ενθαρρύνω. Αλλά σε ένα σημείο πρέπει να αλλάξουν. Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να βαδίζουμε σε αυτό το δρόμο, δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παλέψουμε. Ίσως να πρέπει να επαναπροσδιορίσω κάποιες τακτικές, αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να είμαστε αμυντικά συμπαγείς για να δώσουμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία".

"Έχουμε ένα πολύ ήσυχο γκρουπ σε αυτή την ομάδα εκεί έξω. Ίσως μια τόνωση. Χρειαζόμαστε τον Ντρέιμοντ (σ.σ. Γκριν), χρειαζόμαστε τον Κρις (σ.σ Πολ). Χρειαζόμαστε παίκτες που θα μας δώσουν ένα έξτρα κίνητρο, μια τόνωση", συμπλήρωσε.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ