NBA

NBA, Στεφ Κάρι: Το κολέγιο του Ντέιβιντσον αποσύρει την φανέλα του και του ετοιμάζει... μίνι τελετή αποφοίτησης

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία τιμή για τον Στεφ Κάρι, αφού το Ντέιβιντσον γνωστοποίησε ότι θα αποσύρει την φανέλα του και θα τον εισάγει στο Hall of Fame του Κολεγίου, ενώ θα ετοιμάσει και μία... μίνι τελετή αποφοίτησης με αφορμή την απόκτηση του πτυχίου του.

Ο Στεφ Κάρι αναδείχθηκε πρωταθλητής του NBA για 4η φορά στην καριέρα του, αλλά και MVP των NBA Finals για πρώτη φορά. Λίγες μέρες πριν ωστόσο είχε προσθέσει ένα εξίσου σημαντικό παράσημο στην ζωή του αφού αποφοίτησε από το Κολέγιο του Ντέιβιντσον. Το τελευταίο έμελλε να οδηγήσει σε μία σειρά από τιμές που θα λάβει στο άμεσο μέλλον.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε το Κολέγιο που φοίτησε ο Κάρι, το Ντέιβιντσον αναμένεται να αποσύρει την φανέλα του και να τον εισάγει στο Hall of Fame του Ντέιβιντσον, ωστόσο δεν θα μείνει απλώς εκεί, έχοντας ακόμα μία έκπληξη: Μία μίνι τελετή αποφοίτησης για χάρη της απόκτησης του πτυχίου του έπειτα από 13 χρόνια.

Κάπως έτσι, ο Κάρι θα μπορέσει να ζήσει μία ακόμα στιγμή που αναζητά κάποιος ο οποίος αποφασίζει να φοιτήσει σε Κολέγιο, προσθέτοντας μία ακόμα όμορφη ανάμνηση στην ζωή του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ