NBA

NBA, Σπόλστρα για τον χαμό στον πάγκο των Χιτ: "Αναρωτιόμασταν πού θα φάμε βραδινό"

Ο Έρικ Σπόλστρα των Χιτ
Ο Έρικ Σπόλστρα των Χιτ Ⓒ 2022 JACOB KUPFERMAN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Έρικ Σπόλστρα απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση που του έγινε για το τι συνέβη στον πάγκο των Χιτ στον αγώνα με τους Γουόριορς, όταν κόντεψαν να έρθουν στα χέρια οι Μπάτλερ και Χάσλεμ, λέγοντας ότι απλώς διαφωνούσαν για το πού... θα φάνε το βράδυ, πριν απαντήσει σοβαρά στην συνέχεια

Ο Έρικ Σπόλστρα σίγουρα δεν χάνει το χιούμορ του. Με τους δημοσιογράφους λοιπόν να τον ρωτάνε τι έγινε στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τους Γουόριορς (ήττα με 104-118) όταν κόντεψαν να έρθουν στα χέρια οι Τζίμι Μπάτλερ και Γιουντόνις Χάσλεμ, αρχικά θέλησε να κάνει πλάκα.

"Αναρωτιόμασταν πού θα πάμε για βραδινό μετά το παιχνίδι" δήλωσε αρχικά αστειευόμενος ο Σπόλστρα, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι είναι σαφές. Έχουμε ένα γκρουπ πολύ ανταγωνιστικών παικτών και μας κλώτσησαν τον κ...λο στα δύο τελευταία παιχνίδια, δεν παίζουμε στο επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε. Σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η εικόνα και το δείξαμε με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή μας".

Κλείνοντας το θέμα, ο Σπόλστρα τόνισε: "Έχουμε μεγαλύτερους στόχους μπροστά μας. Αλλά θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Όλα ξεκινούν από τους ηγέτες και τους βετεράνους της ομάδας. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και αυτό είναι το πραγματικό θέμα συζήτησης.

Ξέρω πώς φάνηκε αυτό που έγινε παραέξω, αλλά αυτό έδειξε περισσότερο το πώς έχουμε εκνευριστεί επειδή δεν παίζουμε με πάθος και σκληράδα. Τέτοιες στιγμές μπορούν να εκτοξεύσουν μία ομάδα ή μπορεί να την οδηγήσουν στην... άλλη πλευρά. Δεν πιστεύω να γίνει το δεύτερο στην δική μας ομάδα. Χρειαζόμασταν όμως κάτι τέτοιο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ