NBA

NBA: Χάος στον πάγκο των Χιτ, πήγαν να έρθουν στα χέρια Μπάτλερ και Χάσλεμ, "τρελάθηκε" και ο Σπόλστρα

NBA: Χάος στον πάγκο των Χιτ, πήγαν να έρθουν στα χέρια Μπάτλερ και Χάσλεμ, "τρελάθηκε" και ο Σπόλστρα
PRINTSCREEN

Απίθανα πράγματα στον πάγκο των Χιτ σε ένα τάιμ-άουτ στον αγώνα με τους Γουόριορς, με τους Τζίμι Μπάτλερ και Γιουντόνις Χάσλεμ να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια. Έξαλλος ο Έρικ Σπόλστρα, είχε και αυτός έντονη λογομαχία με τον Μπάτλερ.

Η εντός έδρας ήττα (104-118) από τους - χωρίς Κάρι, Τόμπσον και Γκριν - Γουόριορς δεν ήταν καν το χειρότερο πράγμα που συνέβη στους Χιτ. Κι αυτό γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα οι Τζίμι Μπάτλερ και Γιουντόνις Χάσλεμ πρωταγωνίστησαν σε ένα ντροπιαστικό σκηνικό.

Με τους Γουόριορς να έχουν ξεφύγει κάποια στιγμή στο σκορ, οι δύο βετεράνοι έχασαν την ψυχραιμία τους σε ένα τάιμ-άουτ και άρχισαν να ανταλλάζουν κάποια "γαλλικά" με αφορμή μία ατάκα του Μπάτλερ στον Έρικ Σπόλστρα. Τότε ήταν που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στην μέση.

Το σκηνικό όμως δεν είχε ακόμα τελειώσει, με τον Σπόλστρα να είναι έξαλλος και να πετάει το πινακάκι του στο παρκέ, πριν πλησιάσει στην συνέχεια τον Μπάτλερ και του τα "ψάλει", με τον σταρ της ομάδας του να απαντάει σε έντονο ύφος!

Δείτε το απίθανο σκηνικό:

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ