NBA

NBA: Σίξερς και Χιτ καλοβλέπουν την περίπτωση του Τζρου Χόλιντεϊ

NBA: Σίξερς και Χιτ καλοβλέπουν την περίπτωση του Τζρου Χόλιντεϊ
AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Οι πρώτοι μνηστήρες για τον Τζρου Χόλιντεϊ φαίνεται πως είναι οι Χιτ και οι Σίξερς, αφού οι Μπλέιζερς κατέστησαν σαφές ότι δεν σκοπεύουν να κρατήσουν τον 33χρονο γκαρντ μετά το trade του Λίλαρντ στους Μπακς.

Η έλευση του Ντέμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουίκι έφερε τον Τζρου Χόλιντεϊ εκτός του ρόστερ των Μπακς. Οι Μπλέιζερς απέκτησαν τον 33χρονο αμυντικογενή γκαρντ, όμως κατέστησαν αμέσως σαφές πως δεν σκοπεύουν να τον κρατήσουν στο Πόρτλαντ και πλέον κοιτάζουν να βρουν το καλύτερο deal για να το κάνουν εκ νέου trade.

Οι Μαϊάμι Χιτ και οι Φιλαντέλφεια Σίξερς φαίνεται πως είναι οι πρώτες ομάδες που βολιδοσκοπούν την κατάσταση για την απόκτηση του Χόλιντεϊ. Στους Σίξερς άνηκε εξάλλου από το 2009 έως και το 2013, καθώς αυτή ήταν η ομάδα που τον είχε επιλέξει στην 17η θέση του NBA Draft το 2009.

Από την πλευρά τους οι Χιτ, που δεν κατάφεραν να κάνουν το trade με τον Λίλαρντ, παρότι εδώ και μήνες ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πως ήθελε να μετακομίσει στο Μαϊάμι, σίγουρα θα ψάξουν μια καλή κίνηση στην αγορά και το όνομα του Χόλιντεϊ δεν τους αφήνει ασυγκίνητους.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ