ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Ο Λίλαρντ ανακοινώθηκε από τους Μπακς: "Ο χαρακτήρας, το ταλέντο και η εμπειρία του συμπληρώνουν την ομάδα μας"

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Επισημοποιήθηκε το πολύ σπουδαίο deal των Μιλγουόκι Μπακς με τον Ντέμιαν Λίλαρντ. Όσα ανέφερε για τη συμφωνία ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ.

Επίσημη μορφή το σπουδαίο deal των Μιλγουόκι Μπακς με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, μία συμφωνία που σίγουρα τάραξε τα νερά του NBA περίπου έναν μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν 2023/24 και η οποία αναμένεται να φέρει κι άλλες ανακατατάξεις στη Λίγκα, μιας και οι Μπλέιζερς δεν σκοπεύουν να κρατήσουν τον Τζρου Χόλιντεϊ.

"Σήμερα είναι μία ενθουσιαώδης μέρα για το Μιλγουόκι. Όταν έχεις τη σπάνια ευκαιρία να φέρεις ένα από τους καλύτερους παίκτες του NBA σε ένα τόσο πολύπλευρο ρόστερ, που έχει υψηλούς στόχους, το κάνεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον επτά φορές All-Star Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπακς.

Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες σας για εμάς αυτή τη σεζόν θα είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να της αγκαλιάσουμε", αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που υπογράφουν οι Τζον Χορστ και Πίτερ Φάιγκιν.

"Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι ένας κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα μας και κάποιος του οποίου ήμασταν θαυμαστές από καιρό. Αυτές οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και δύσκολο να μετρηθούν και να εκτελεστούν. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για αυτήν την ευκαιρία, για την κοινότητα και την ομάδα μας, και πέρα από εκεί είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Ντέμιαν και την οικογένειά του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο χαρακτήρας, η ανταγωνιστικότητα, το ταλέντο και η εμπειρία του συμπληρώνουν την ομάδα μας και μας δίνουν την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουμε στο υψηλότερο επίπεδο καθώς δημιουργούμε νέες αναμνήσεις μαζί", ανέφερε ο General Manager των Μπακς, Τζον Χορστ, προτού αναφερθεί και στις αποχωρήσεις των Τζρου Χόλιντεϊ - Γκρέισον Άλεν.

"Αυτές είναι οι πιο δύσκολες, οι πιο ανθρώπινες στιγμές αυτής της δουλειάς. Ο Τζρου ήταν απαράμιλλος στη δέσμευσή του στους Μπακς και την κοινότητα του Μιλγουόκι.

Είναι πραγματικά πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε όλοι ευγνώμονες για όσα έχουν δώσει αυτός και η οικογένειά του στην ομάδα και την πόλη μας. Αυτός και η σύζυγός του, Λόρεν, ήταν σταθεροί στις προσπάθειές τους να κάνουν μια θετική διαφορά στη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων. Η ηγεσία και η αφοσίωσή τους στην κοινότητα άφησε ανεξίτηλο σημάδι και ενέπνευσε τον οργανισμό των Μπακς.

Είμαστε ευγνώμονες στον Γκρέισον για όσα συνεισέφερε στους Μπακς. Προσέφερε στο winning-culture του Μιλγουόκι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ