ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

NBA, Σέλτικς: Σε 4-6 εβδομάδες η επιστροφή του Γουίλιαμς

NBA, Σέλτικς: Σε 4-6 εβδομάδες η επιστροφή του Γουίλιαμς
2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ανάσα αισιοδοξίας πήραν οι Σέλτικς μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς στο μηνίσκο, με την επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου 4-6 εβδομάδες.

Ο βασικός σέντερ των Σέλτικς, Ρόμπερτ Γουίλιαμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο στο αριστερό γόνατο, με το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του να λογίζεται στις 4-6 εβδομάδες. Ο Γουίλιαμς τραυματίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι των Σέλτικς κόντρα στους Γουλβς και σκόρπισε ανησυχία στην ομάδα ενόψει των playoffs του ΝΒΑ.

Ωστόσο στη Βοστώνη υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γουίλιαμς θα είναι διαθέσιμος στον δεύτερο γύρο των playoffs στην Ανατολή, καθώς αρχικά υπήρχε κίνδυνος να χάσει και όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Θυμίζουμε πως οι ημιτελικοί της ανατολικής περιφέρειας πρόκειται να αρχίσουν το διάστημα 30 Απριλίου - 2 Μαΐου.

Στην περίπτωση του Ρόμπερτ Γουίλιαμς, οι αριθμοί (10 πόντοι, 9.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2.2 μπλοκ) δεν αρκούν για να περιγράψουν την προσφορά του, αφού ο 24χρονος σέντερ είναι ακρογωνιαίος λίθος στην εντυπωσιακή αντεπίθεση των Μπόστον Σέλτικς μέσα στο 2022, ιδίως με βάση όσα κάνει στο πίσω μέρος του παρκέ.

TAGS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ