NBA

NBA, Μπόστον Σέλτικς: Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς
Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Μεγάλο πλήγμα για τους Μπόστον Σέλτικς λίγο πριν από το φινάλε της regular season, αφού κινδυνεύουν να χάσουν τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον μηνίσκο.

Η εντός έδρας νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανέβασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου τους Μπόστον Σέλτικς στην κορυφή της Ανατολής. Η χαρά που πήραν μετριάστηκε πολύ γρήγορα όμως, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού που υπέστη ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς στην τρίτη περίοδο.

Ο βασικός σέντερ των "Κελτών" κούτσαινε, αποχώρησε άρον άρον, με τα νέα να μην είναι καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο και την ομάδα του. Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Τραυματισμός που θα τον υποχρεώσει να μπει στα "πιτς" επ' αόριστον, με τις πιθανότητες επιστροφής αργότερα μέσα στη σεζόν να είναι λίγες (έως ελάχιστες).

Στην περίπτωση του Ρόμπερτ Γουίλιαμς, οι αριθμοί (10 πόντοι, 9.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2.2 μπλοκ) δεν αρκούν για να περιγράψουν την προσφορά του, αφού ο 24χρονος σέντερ είναι ακρογωνιαίος λίθος στην εντυπωσιακή αντεπίθεση των Μπόστον Σέλτικς μέσα στο 2022, ιδίως με βάση όσα κάνει στο πίσω μέρος του παρκέ.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ