NBA

NBA, Σάσα Βεζένκοβ: Τα highlights της εξαιρετικής του εμφάνισης κόντρα στους Καβαλίερς - σημείωσε 11 πόντους χωρίς ντρίμπλα

NBA, Σάσα Βεζένκοβ: Τα highlights της εξαιρετικής του εμφάνισης κόντρα στους Καβαλίερς - σημείωσε 11 πόντους χωρίς ντρίμπλα
Ⓒ 2023 AP PHOTO/JEFF CHIU

Δείτε το VIDEO με την πολύ καλή εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ στην νίκη των Κινγκς επί των Καβαλίερς, όπου σημείωσε 11 πόντους χωρίς να κάνει ντρίμπλα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ πραγματοποίησε την πιο μεστή εμφάνισή του με την φανέλα των Κινγκς, συμβάλλοντας και αυτός στην νίκη του Σακραμέντο με 132-120.

Ο MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 11 πόντους με 1/1 δίποντο, 3/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και +7 στο σύστημα +/- σε 17 λεπτά συμμετοχής, επίδοση που του έδωσε την ευκαιρία να βιώσει και το πρώτο του "Light the Beam", αλλά και να ακούσει τον Μάικ Μπράουν να τον αποθεώνει μετά το ματς.

Ο Βεζένκοβ ήταν ο πρώτος ψηλός που σηκώθηκε από τον πάγκο για να περάσει στο παρκέ - αντί του αρνητικού Χάρισον Μπαρνς - συνυπήρξε αρκετή ώρα με τουλάχιστον έναν εκ των Σαμπόνις ή Φοξ και έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στο Σακραμέντο, σημειώνοντας μάλιστα αυτούς τους 11 πόντους του χωρίς να κάνει ντρίμπλα!

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Βεζένκοβ από το παιχνίδι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ